USTMENU
  Türkiye Ermenileri Patriği - 31.12.2007

 

 

Saadetli Mesrob Mutafyan II,

Türkiye Ermenileri Patriği,

34180 Kumkapı

İSTANBUL

 

 

 

 

 

Sayın Seyidna Hazretleri,

 

Bugün öğleden sonra görsel basında yankılanan malum üzücü haber, en az Ermeni kardeşlerimiz kadar bizleri de derinden sarstı. Türkiye’nin aydınlarından biri olan gazeteci-yazar ve düşünce insanı sayın Hrant DİNK’i menfur ve sinsi bir saldırı sonucunda kaybetmiş olmanın acısını ve üzüntüsünü iliklerimize kadar hissediyoruz.

Yüksek ruhani şahsınızda Türkiye’de yaşayan Ermeni  kardeşlerimize ve AGOS gazetesinin yayın kuruluna başsağlığı dileklerimi sunarken, bu menfur saldırıyı şahsım ve cemaatim adına kınadığımı bildirmek istiyorum. Ruhu şad olsun ve hepimizin başı sağ olsun.

 Bu vesileyle, bölgemizin ve coğrafyamızın içinde bulunduğu bu çalkantılı ve hassas süreçte küresel barışın ve evrensel ahengin tesisi için yakarışlarınızı esirgememnizi diliyor, manevi bereketlerinizi ve hayırdualarınızı dayanıklığımız için özellikle istirham ediyorum.

Mesihsel sevginin derinliğinden gelen en kalbi saygılarımla.

 

 

 

 

 

+  Filüksinos Saliba ÖZMEN

     Mardin ve Diyarbakır Metropoliti

   

MANASTIR

 
VAKIF

MANASTIR

 

METROPOLİTLİK

PATRİK

GÜNCEL-MALİ B.

 

İLETİŞİM
Deyrulzafaran Manastırı -
Mardin / Türkiye
Tel: +90 482 208 10 61- 62
Faks: +90 482 208 10 63
E-Mail:
info@deyrulzafaran.org
Tasarım : Faruk Güneş
Bu site ; Mardin Süryani Kadim Deyrulzafaran Manastırı ve Kiliseleri Vakfı Resmi Tanıtım Sitesidir. Başka kurum ve kuruluşların görüş ve fikirlerini yansıtmaz.