USTMENU
  DOĞUŞ BAYRAMI MARDİN'DE COŞKUYLA KUTLANDI - 31.12.2007

 

Mardin Valisi Temel Koçaklar, Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selahattin Kısacık, Emniyet Müdürü İsmet Taşhan, Cumhuriyet Başsavcısı M. Celal Ertürk, İkinci Ağır Ceza Reisi Halit Uysal, Müftü Celal Yıldız ve diğer konuklar bayramlaşmada hazır bulundu.

Burada bir konuşma yapan Mor Filüksinos Saliba Özmen, Doğuş Bayramı’nın Hıristiyanlık alemi için büyük bir bayram olduğunu belirterek, sabah yaptıkları ayinde kent ve ülke yöneticilerinin verdikleri hizmetlerde başarılı olmaları için dua ettiklerini söyledi.

Mardin Valisi Temel Koçaklar da burada Süryanilerle Doğuş Bayramı’nı kutlamaktan memnun olduklarını belirterek, Mardin’de ikisi Hıristiyanların ikisi de Müslümanların olmak üzere yılda dört dini bayram kutladığını söyledi. Vali Koçaklar, Mardin’de yaşadıkları saygı ve sevginin herkese örnek olduğunu vurgulayarak, Doğuş Bayramı’nın tüm Süryanilere kutlu olması için iyi dileklerini sundu.

Mardin Valisi Koçaklar ve diğer devlet erkanı cemaatin bayramını kutluyor.

   

MANASTIR

 
VAKIF

MANASTIR

 

METROPOLİTLİK

PATRİK

GÜNCEL-MALİ B.

 

İLETİŞİM
Deyrulzafaran Manastırı -
Mardin / Türkiye
Tel: +90 482 208 10 61- 62
Faks: +90 482 208 10 63
E-Mail:
info@deyrulzafaran.org
Tasarım : Faruk Güneş
Bu site ; Mardin Süryani Kadim Deyrulzafaran Manastırı ve Kiliseleri Vakfı Resmi Tanıtım Sitesidir. Başka kurum ve kuruluşların görüş ve fikirlerini yansıtmaz.